Iklan Billboard 970x250

Yasemin şefkatli / Tohapuwd46lrdm

Iklan 728x90

Yasemin şefkatli / Tohapuwd46lrdm

Şefkatli hamamda oryantal de oynatırken kendisi ve arkadaşları o anları sosyal medyada paylaştı. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 7 ekimde dünyaevine.


Tohapuwd46lrdm

Uzun süredir aşk yaşayan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli geçtiğimiz yıl Ekim ayında nişanlanmıştı.

Yasemin şefkatli. İbrahim Tatlısesin müstakbel gelini Yasemin Şefkatli düğün için çok heyecanlı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında nişanlanan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti sonunda evleniyor. Genç isim düğün öncesi yakın arkadaşlarıyla birlikte hamamda eğlence düzenledi.

Şefkatli Derya Tuna ve İdo ile birlikte görüntülendi. Kız arkadaşlarıyla hamama giden Yasemin Şefkatli beyaz peştemal giyerek bir de kına yaktırdı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında nişanlanan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli pandemi nedeniyle düğünlerini ertelemişti.

Yasemin Şefkatliden bekarlığa veda partisi 7 Ekimde İdo Tatlıses ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Yasemin Şefkatli bekarlığa veda etti. Daha önce Haliç. 7 Ekimde türkücü İbrahim Tatlısesin oğlu İdo Tatlıses ile nikah masasına oturacak olan Yasemin Şefkatli bekarlığa veda partisi düzenledi.

İdo Tatlıses ile 7 Ekimde evlenecek olan Yasemin Şefkatli bekarlığa veda partisi düzenledi. Magazin Haberleri - İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli Ekim 2020de nişanlanmıştı. Ekim ayında evlenmeyi planlayan çift düğünleri için alışverişe çıktı.

Şefkatlinin bir hareketi İdo. Çifte Şefkatlinin annesi de eşlik etti. Pandemi nedeniyle iki kez düğünlerini erteleyen çiftin 7 Ekimde nikah masasına oturacağı öğrenilmişti.

Sanatçı İbrahim Tatlıses ile oyuncu Derya Tunanın oğulları İdo Tatlıses nişanlısı Yasemin Şefkatli ile düğün hazırlıklarına başladı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikilinin 7 Ekim Perşembe günü. 2018 yılında bir ayrılık yaşayan çift aynı yıl tekrar barışma kararı almışlardı.

Pandemi nedeni ile bir türlü nikah masasına oturamayan çift sonunda 7 Ekimde nikah masasına oturacak. Şarkıcı İdo Tatlıses ile nişanlısı Yasemin Şefkatli 7 Ekimde nikah masasına oturmaya hazırlanıyorlar. Pandemi nedeni ile bir türlü nikah masasına oturamayan çift sonunda 7 Ekimde nikah masasına oturacak.

Düğünleri için gün sayan çiftin gece için yaptıkları masraf ortaya. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli düğün alışverişinde herkesi şaşkına çevirdi. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli Ekim 2020de nişanlanmıştı.

Ekim 2020de nişanlanan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli geçtiğimiz aylar içerisinde iki kez nikah masasına oturmak istemiş ancak pandemiden dolayı ertelemek zorunda kalmışlardı. Magazin - Uzun süredir birlikte olan İbrahim Tatlısesin oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli düğün hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında nişanlanan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatlinin düğünü için geri sayım başladı.

Yasemin Şefkatli burada dansöz oynattı ve arkadaşlarıyla eğlendi. Son Dakika Magazin Haberleri - İbrahim Tatlısesin oğlu İdo Tatlıses ile nikah masasına oturacak olan Yasemin Şefkatli yakın arkadaşlarıyla birlikte düğün öncesi hamamda keyif yaptı. İdo Tatlıses ile 7 Ekimde nikah masasına oturacak olan Yasemin Şefkatli düğün öncesi arkadaşlarıyla sürpriziyle gelin hamamı yaptı.

Magazin Haberleri - 7 Ekimde İdo Tatlıses ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Yasemin Şefkatli bekarlığa veda partisi düzenledi. Düğün için servet harcayan çift davetiyelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Zincirlikuyuda bir otelde düzenlenecek törenle dünyaevine girecek olan çift Derya Tuna ile birlikte düğün hazırlıkları için alışverişe çıktı.

Şefkatli o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmayı ihmal. Ardından yakın arkadaşlarıyla birlikte gelin hamamına da giden Şefkatli eğlenceden fotoğrafları Instagramdan paylaştı. 21 Eylül 2021 Saat.

Uzun zamandır düğünü için hazırlık yapan Şefkatli kız arkadaşlarıyla hamamda eğlence yaptı. İdo Tatlıses ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Yasemin Şefkatli bekarlığa veda partisi düzenledi. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatlinin düğün davetiyesi ortaya çıktı İbrahim Tatlısesin Derya Tunadan olan oğlu İdo Tatlıses 2017 yılı Ağustos ayında Yasemin Şefkatli ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Duru güzellik dediğin YASEMİN ŞEFKATLİ Hande Can Yasemin Şefkatli Gardırop Cadıs ı. Yasemin Şefkatli kız arkadaşlarıyla birlikte gelin hamamına gitti. Şefkatlinin partisine en yakın arkadaşları katılırken o anlar çektirilen fotoğraf.

Yasemin Şefkatli 7 Ekim günü İdo Tatlıses ile dünya evine giriyor. İkiliye Şefkatlinin annesi Ayşegül Şarlı da eşlik etti. İmparator İbrahim Tatlısesin oğlu İdo Tatlıses ile uzun zamandır birlikte olduğu Yasemin Şefkatli 7 Ekimde dünyaevine girecek.

İbrahim Tatlıses ile Derya Tunanın oğlu İdonun düğününe sayılı günler kala birbirinden. Şefkatli eğlencesinde bir de dansöz oynattı. Yasemin Şefkatlinin nişanlısı ve kayınvalidesinden önde yürümesi İdo Tatlısesi kızdırdı.

Yasemin Şefkatli ve arkadaşları o anları sosyal medya sayfalarından paylaştı. Twitter Linkedin Flipboard Linki Kopyala Yazı Tipi. Düğün için servet harcayan ikilinin arasında gergin anlar yaşandı.


64pqo6f06p71um


Yw30uje6i1ogvm


Uhaehezcevrbpm


Ido Tatlises Got Engaged To Yasemin Sefkatli Ibrahim Tatlises Detonated The Bomb


Oghrm69svbfjtm


Yasemin Sefkatli On Twitter Ol


Yasemin Sefkatli Kimdir Nereli Kac Yasinda Televizyon Haberleri


Turkish Girl Yasemin Sefkatli Girl


Yasemin Sefkatli Ido Nun Macolugu Bana Kibar Geliyor Magazin Haberleri Milliyet


Ghyxiuo4gjjv3m


Wrcucgxsybzcam


64pqo6f06p71um


Nmvodskx6bzzqm


D4mf63yk8vztnm


Gl7bvmov5bn Zm


I5vl8g5nk7vkum


Fthvd9a5ygaodm


Hvcxxyilbfzx3m


31qhdxnzdknqbm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post

Iklan di bawah Postingan